Header afbeelding

Zonwering Tarieven

De tarieven van de zonwering van uw keuze zijn van groot belang. U staat immers voor een relatief grote aanschaf. Krijgt u de best mogelijke kwaliteit? Is dit de scherpst mogelijke prijs? Hoe zit het met de garantie? Wij garanderen u dat dit bij ons wel goed zit. Maar beter nog laat u zich overtuigen door de vele klanten die ons de afgelopen jaren hun vertrouwen hebben gegeven en voor wie wij, geheel naar tevredenheid zonwering hebben geleverd tegen nette, concurrerende tarieven.

Tevreden opdrachtgevers

In de wijde omtrek van onze vestigingsplaats, sieren tal van zonweringen de gevels van woningen, winkels en bedrijfspanden. Stuk voor stuk, tevreden opdrachtgevers die ons aanbevelen aan hun kennissen en familie. 'Goede service, prima adviezen, snelle levering en ook hanteren ze scherpe tarieven voor zonwering.' Dergelijke uitspraken zijn voor ons de beste reclame die er maar zijn kan.

Vraag een van onze adviseurs naar de speciale aanbiedingen. We hebben regelmatig acties in zonwering waarbij we wel zéér interessante prijzen rekenen. We rekenen niet alleen scherpe tarieven als het gaat om de aanschaf van zonwering voor binnen of buiten. Ook als het gaat om het onderhouden, repareren of vervangen van zonwering zijn onze tarieven meer dan billijk.