Header afbeelding

Screens

Montage van screens tegen het huis als bescherming tegen de zon is een redelijk moderne vorm van buitenzonwering die snel aan populariteit wint. Doordat het doek het zonlicht tot zo'n 80% tempert blijft het binnen lekker koel. Er kan niet van buiten naar binnen worden gekeken, maar wel van binnen naar buiten. U kunt screens ook als u weg bent, met een gerust hart omlaag laten. Screens zijn behoorlijk windvast, dus ook al mocht het weer omslaan, uw screens kunnen ertegen.

Kleuren en tinten

Voor het doek van een screen kan gekozen worden uit vele kleuren. Er zit er altijd wel een bij die past bij de tinten in uw gevel of schilderwerk. Voor het aluminium frame kan gekozen worden uit twee standaard kleuren, te weten crèmewit en lichtgrijs. Zowel het doek als het frame is weerbestendig. Daarnaast is het doek onbrandbaar, vormvast en bijzonder sterk. Dat komt omdat een screen van o.a. glasvezel is gemaakt, een oersterk materiaal.

De montage van een screen lijkt eenvoudig maar vergt oog voor detail en vakmanschap. Ook bij het opnemen van de maten is precisie nodig. Naast het adviseren bij de keuze van het bedieningssysteem van uw screen of de bij uw woningen passende kleur, verzorgen wij de meting, plaatsing en het onderhoud van screens voor particulier en bedrijf.